Pau Yuen Tong Magömlés Késleltető gél - 2,5ml

Raktáron
Raktárkészlet:
9993 db
Pau Yuen Tong Magömlés Késleltető gél - 2,5ml
Részletek

A Pau Yuen Tong - Ecsetelő

Ez egy új termék a piacon, amely sokat segít az ejakuláció késleltetésében. A Pau Yuen Tong - Ecsetelő a legújabb kínai innováció, természetes érzéstelenítőket tartalmaz (akárcsak a Suifan). Ez a felnőtt filmszínészek titka, akik több órán keresztül magömlés nélkül szexelnek.

A természetes gyógynövényekből készült Pau Yuen Tong Ecsetelő késlelteti az ejakulációt, így növelve a szexuális együttlét idejét. Használható a korai magömlés kezelésére vagy a szexuális együttlét meghosszabbítására. Formuláját a Pau Yuen Tong - Régi kínai késleltető balzsam után széleskörű kutatások után továbbfejlesztették és újra feltalálták, így világszerte népszerű termékké vált.

A férfi nemi szerv szexuális stimulálására szánt, kellemes illatú anyag, 100%-ban természetes ázsiai afrodiziákumokat és gyógynövénykombinációkat tartalmaz, amelyek segítenek sokkal hosszabb ideig fenntartani a szilárd erekciót. A kínai megoldás Pau Yuen Tong Ecsetelő csökkenti az érzékenységet, hogy lehetővé tegye a lassabb izgalmat a hosszabb szexuális aktivitás érdekében.

Milyen hatásai vannak a Pau Yuen Tong Ecsetelőnek?

  • Segít késleltetni a korai magömlést, így erőteljes orgazmust biztosít
  • 100%-ban természetes, erős erekció
  • Fokozott nemi vágy
  • Fokozott önbizalom

Hogyan kell használni:

A flakonban lévő kefével óvatosan ecseteljen a makk alá, a fitymafékre amely a fitymát a makkhoz köti. A közösülés előtt legalább 1, de lehetőleg 2 órával,alkalmazzák. A hatás az alkalmazás után 4-6 óráig tart.

Tipp: Használjon óvszert, mivel a partner nem érintkezhet az oldattal.

Figyelmeztetés:

Ne a makk vagy a pénisz teljes felületén alkalmazza, hanem csak a fent említett területen.

- kizárólag külső használatra

- nem gyermekeknek

- ne alkalmazza irritált területekre vagy sebekre

- tartsa távol erős hő- vagy fényforrásoktól

Mennyiség: 2,5 ml

Adatok
Cikkszám
ERO-ID-PAUYUEN002