PUMP ADDICTED RX11 PÉNISZPUMPA ÉS MASZTURBÁTOR

Nincs raktáron
PUMP ADDICTED RX11 PÉNISZPUMPA ÉS MASZTURBÁTOR
Részletek

Emeld új szintre az élvezeteket a piac legjobb automatikus péniszpumpájával! Csupán pár perc alatt vastag és erőteljes erekciót érhetsz el, ami nem múlik el egyhamar.

Ez egy fantasztikus, ár-érték arányban is megfelelő termék, amivel kapszulák és krémek nélkül a legegyszerűbben, és legbiztonságosabban növelheted péniszed méretét, mellékhatások nélkül.

Dugd bele a farkad, nyomd meg a gombot, és nézd ahogy az erőtől duzzad. Egy jól illeszkedő szilikon tapad hozzád és gondoskodik a vákumról, hogy a legféltettebb testrészed vastagságra és hosszra is megnőhessen. Ezt mind követheted szemmel is, hiszen a termék átlátszó!

Ha már eleget pumpáltál, kapcsold ki, hogy a vákum megszűnjön. Fertőtlenítsd speciális tisztítószerrel.

A méreteiden kívül, a szexuális teljesítményednek is jót tesz, segíti az erekcióval kapcsolatos problémák megszűntetését.


Jár hozzá pótmandzsetta is! Figyeld meg ahogy a farkad teljes egészét elnyeli ez a szűk áttetsző játék. A legperverzebb pillanatokat élheted át vele. Olyan érzés belehatolni, mint egy szűk finom punciba, ráadásul miközben érzed a pumpád szívóhatását, a mandzsettád bordázott anyagán mintha masszírozódna a péniszed. Amikor elélvezel, az egészet láthatod, hiszen anyaga áttetsző!

Használj vízbázisú síkosítót, és ha végeztél, meleg vízzel és speciális tisztítószerrel mosd el a terméket.


Egyéb információ a Pump Addicted RX11-ről:

  • Mélysége; 29cm
  • Max. átmérője; 7cm
  • Anyaga; abs + szilikon
  • Vízálló
  • Ftalát mentes
  • Maszturbátor mellékelve

Adatok
Cikkszám
ERO-ID-D-220998