Exxtreme Libido Női Vágykeltő Kapszula 5db

Raktáron
Raktárkészlet:
976 db
Exxtreme Libido Női Vágykeltő Kapszula 5db
Részletek

Kifejezetten nőknek kifejlesztett, növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő és vágykeltő tablatta, Muira Puama tartalommal. 

A Muira puama, melyet a „termékenység fájának” is neveznek, egy 4-5 m magasra növő fa, mely Brazíliában, az Amazonas vidékén honos. 

A növénynek elsősorban a kérgét és a gyökerét szokták felhasználni. 

Az őslakos bennszülöttek a szexuális zavarok, a fáradtság, a neuromuszkuláris problémák és a reumás panaszok ellen használják. (Ebben a videóban bemutatjuk az Exxtreme Libido Női kapszulát.)


Összetevők: Kardamon, zab, zselatin, guarana, muira puama, B3 vitamin (niacin), B9 vitamin (folsav). 


Kapszula anyaga: zselatin -EP; USP/NF; FCC. Színezékek: Sárga, barna szín E172. Titanium dioxid E171. Csomósodást gátló szer: magnézium sztearát E572. Ajánlott napi mennyiség: 1 kapszula (0, 58 g). 

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! A kapszulát szétrágás nélkül bő folyadékkal kell lenyelni. 

Hatóanyag tartalom a napi adagban 1 db (0, 58 g) kapszulában: Kardamon 300 mg, Zab 100 mg, Guarana 30 mg, Muira Puama 10 mg, B3 vitamin 5 mg (31% RDA*), B9 vitamin 0, 05 mg (25% RDA*).


OÉTI szám: 12162/2013

Kiszerelés: 5db

Figyelem!

Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Recept nélkül kapható. Fogyasztása előtt olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót.

Adatok
Cikkszám
ERO-ID-HOT0044576